ZAŠTO JE LEKART PRAVI IZBOR ZA VAS?

Sve za umetničke duše na jednom mestu

Oduvek si želeo da se baviš umetnošću, ali te je život odveo u drugom pravcu? Voleo bi da makar sad umetnost bude tvoj izduvni ventil i da se u slobodno vreme baviš glumom, pevanjem, plesom? Ili ti pak izgradnja karijere tek predstoji i želiš da se u budućnosti profesionalno ostvariš u jednoj od ovih oblasti?

LekArt ti pruža izvanrednu priliku da se konačno oprobaš u svemu onom o čemu si maštao čitavog života ili u onome čime bi voleo da se baviš u životu. Saznaj još 8 razloga zbog kojih je LekArt pravo mesto za tebe.

 

1. Kreativni pristup za razvoj postojećih i otkrivanje skrivenih talenata

U LekArtu nema dosadnog sedenja u klupi i beskrajnih predavanja na kojima jedva držite oči otvorene. Časovi u LekArtu su koncipirani tako da podstaknu polaznike da pokažu sve što znaju. Interaktivnim i kreativnim pristupom moći ćete da se izrazite na način koji vam je dosad nedostajao, a kroz praktične vežbe otkrićete i one talente za koje niste znali da postoje.

2. Mogućnost da se izraziš i stekneš nova znanja bez obzira na uzrast

U LekArtu nema ograničenja u pogledu starosti, prethodnog obrazovanja i iskustva polaznika. Bez obzira da li ste dete po godinama ili samo u duši, da li ste već izabrali svoju profesiju ili vam takva odluka tek predstoji, u LekArtu se grupe formiraju na svim nivoima, a nastava je prilagođena potrebama polaznika.

3. Termini koji ti odgovaraju

LekArt je prilika da se oslobodiš stresa, konstruktivno iskoristiš slobodno vreme i kreativno se izraziš. Zato, časove glume i režije, pevanja i plesa  ne treba da doživljavaš kao nešto što moraš, već kao nešto što želiš da pohađaš, i upravo zbog toga se nastava i organizuje u vreme kada to odgovara polaznicima. Prema dosadašnjem iskustvu, časovi se uglavnom održavaju vikendom, jer polaznici tada imaju najviše vremena da se posvete odabranoj umetničkoj veštini i da predano rade.

4.  Razvijaj se uz vrhunske stručnjake

Pedagozi u LekArtu ne prenose vam samo znanje. Oni osluškuju vaše ideje i talente, i pomažu vam da ih na najbolji način razvijete i unapredite. U LekArtu imaš priliku da učiš uz neke od najcenjenijih umetnika današnjice. Nauči glumu  uz nagrađivanog glumca Branislava Lečića, ali i perspektivnog glumca Janka Cekića i reditelja Dejana Jankovića. Spoznaj pevačke tehnike i pusti glas uz podršku i pomoć talentovane Jelene Marković Simonović. Razigraj se i zaigraj sa glumicom i balerinom Milicom Gutović.

5. Prilika da se pokažeš kroz javne nastupe

U LekArtu ćeš moći da pokažeš svoj talenat ne samo u okviru grupe već i na javnim nastupima, koji će ti omogućiti da praktično primeniš stečeno znanje. Kroz dva obavezna javna časa tokom godine moći ćeš da proveriš kako se snalaziš na sceni, kao i da se kroz umetnički izraz povežeš sa publikom i u potpunosti oslobodiš.

6. Edukacija kroz igru

LekArt je škola koja se voli – mesto gde ćeš jedva čekati da odeš, oslobodiš se svih stega i konačno budeš ti. Nema ograničavajućih pravila, strogih propisa i dosadnih predavanja. Svi programi su bazirani na edukaciji kroz igru i pomažu ti da kroz kreativno izražavanje dođeš do svoje suštine.

7. Poboljšanje koncentracije i kognitivnih sposobnosti

Kreativne aktivnosti koje možeš da praktikuješ u LekArt edukativnom centru, pored toga što će pozitivno uticati na tvoje raspoloženje i razvoj talenata, pomoći će ti da razviješ osećaj discipline, unaprediš verbalne i mehaničke sposobnosti i uvećaš samopouzdanje. Kroz timski rad i socijalno-emotivni razvitak, poboljšaćeš i svoje kognitivne sposobnosti, imaćeš bolju koncentraciju, i tako kvalitetnije učiti i čitati, što će uticati da ostvaruješ bolje rezultate u školi i na poslu.

8. Najbolja priprema za umetničke fakultete

Polaznici LekArta uživaju visoku prohodnost na umetničkim fakultetima, a zbog usvojenih znanja i veština na programima LekArta, pokazuju veliku prednost u radu u odnosu na druge. Uz posebne pogodnosti za one koji svoje školovanje nastavljaju na Fakultetu Savremenih Umetnosti, ali i one koji na nekom drugom fakultetu žele da započnu svoju umetničku karijeru, LekArt je idealno mesto za sve koji teže ka tome da postanu uspešni umetnici 21. veka.

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.