Utisci polaznika

LekArt je pravo mesto za one koji su spremni da napreduju

Tragajući za odgovarajućom školom glume, naišla sam na LekArt. Pored kvalitetne nastave i izvanrednih predavača, omogućen mi je i rad na brojnim projektima.

Najviše mi se sviđa to što su predavači otvoreni za sve naše sugestije, ideje, i to što zajedno funkcionišemo kao jedan tim. LekArt je pravo mesto za sve one koji su hrabri, uporni, vredni i spremni da napreduju, pre svega kao osobe.

Bojana Ilić

Sigurnost i samopouzdanje ruše sve granice

Za nešto manje od dve godine, koliko pohađam časove glume u LekArtu, shvatila sam da u umetnosti ne postoje granice.

Od profesora Branislava Lečića sam mnogo naučila, stekla sam sigurnost i samopouzdanje koje će mi pomoći u daljem školovanju.

Anđela Kolašinac

Zahvaljujući LekArtu život mi se pretvorio u igru

Ples, pozorište i posebno mjuzikle volim još od malih nogu. LekArt edukativni centar je pravo mesto gde mogu da naučim nešto više o ovoj grani umetnosti. Kroz časove plesa i scenskog pokreta stekla sam znanje koje je dragoceno. Jednom rečju, život mi se pretvorio u igru.

 

Milica Marković

Gluma mi je pomogla da pronađem sebe

Gluma kao životni poziv za mene je bila veliki izazov. Baveći se glumom, otkrila sam potencijale u sebi za koje nisam znala ni da postoje.

Pomogla mi je da se oslobodim na sceni od treme, kao i da sebe pokažem u najboljem svetlu kako na sceni, tako i u privatnom životu.

 

Aleksandra Anđelković

Ključna stvar koju LekArt nudi je praksa

Kroz dvogodišnje pohađanje odseka novinarstva i PR-a, pisala sam za LekArt magazin, Aha magazin, radila sa najpoznatijim imenima naše scene, išla na terene, razne konferencije, i najvažnije – ostvarila kontakte koji su mi danas od velikog značaja kada je posao u pitanju.

Snežana Mišković

Večito ću ostati jedan od LekArtovaca

Za mene je LekArt bio odskočna daska za upis fakulteta koji sam želeo. Pamtiću vreme provedeno u LekArtu po sjajnim profesorima i predanom radu, kao mesto gde su scenska igra i sloboda shvaćene kao suština bavljenja ovom profesijom.

Večito ću ostati jedan od LekArtovaca, njegov stalni član i verni pratilac daljeg napretka ove škole.

Đorđe Kreća

Neprocenljivo iskustvo i potpora za usavršavanje

LekArt mi je pomogao da realizujem sve svoje ciljeve za budućnost. Na poziv mentorke Anite Lazić Todorović, priključila sam se redakciji Aha magazina, gde sam imala priliku da intervjuišem brojne poznate ličnosti iz sveta umetnosti, kulture i sporta, što mi je donelo neprocenljivo iskustvo i potporu za dalje usavršavanje.

Sanja Kričković

Kroz umetnost (ART) pruža LEK za dušu

U LekArtu sam našao upravo ono što sam tražio: motivisane predavače, zanimljivu nastavu iz više predmeta (ples, pevanje, slikarstvo…), kao i šansu da kroz javne časove u praksi isprobam ono što sam naučio.

Dobio sam čak i priliku za posao! LekArt opravdava svoje ime – kroz umetnost (ART) pruža LEK za dušu.

Mišo Babić

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.