Kome je LekArt namenjen?

Kreativnim pristupom do unapređenja talenata

LekArt je namenjen svima koji osećaju potrebu da se umetnički izraze, pripreme za dalje profesionalno usavršavanje, prošire svoja saznanja, nadograde kreativne potencijale i isprobaju se na različitim poljima.

Programi LekArta podeljeni su tako da će svi polaznici shodno uzrastu dobiti najkvalitetnija znanja iz željene oblasti. Polaznici imaju jedinstvenu mogućnost da se razvijaju i usvajaju nove veštine po planu i programu koji je usklađen sa svetskim standardima, a oni koji žele da nastave školovanje na nekom od umetničkih fakulteta, na LekArtu će moći da izgrade stabilnu i vrednu osnovu znanja. 

LekArt edukativni centar – razvijajte umetničke veštine na kreativan način

Programi LekArt edukativnog centra namenjeni su polaznicima svih uzrasta – kako mladima, tako i starijima koji žele da kroz kreativno izražavanje otkriju, razviju i uopšte izraze svoje talente. Kroz programe glume , mjuzikla i pevanja mališani počev od 5,5 godina i svi stariji poletnog duha mogu da se usavršavaju na nekom od programa LekArt edukativnog centra.

Bez obzira za koji program da se odlučite, u LekArt edukativnom centru moći ćete da oslobodite svoje umetničke misli, izrazite se glasom, mimikom, igrom, pokretom tela, i ostvarite se u ulozi umetnika koji želite da postanete ili u ulozi o kojoj ste oduvek maštali. Bilo da tek planirate da se bavite umetnošću u budućnosti, ili da do sada za to niste imali priliku, LekArt edukativni centar je pravo mesto za razvijanje vaših talenata.

Saznajte više o LekArt edukativnom centru i programima koje nudi »

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.