LekArt edukativni centar – Otkrij sebe

Programi prilagođeni svim uzrastima i interesovanjima

LekArt edukativni centar osmišljen je tako da pruža šansu svima, bez obzira na uzrast, da izraze svoju kreativnost i steknu obrazovanje iz različitih oblasti. Za razliku od drugih edukativnih centara ovog tipa, LekArt je akcenat stavio na razvijanje umetničkih veština polaznika, kao i na njihovo kreativno izražavanje.

Praktična nastava i interakcija sa polaznicima su neizostavni deo svakog predavanja. Ideja LekArt edukativnog centra jeste da pomogne budućim umetnicima da se kroz programe prilagođene njihovom uzrastu pripreme za oblast u kojoj žele da se ostvare.

Kako izgleda nastava?

LekArt edukativni centar bazirao je svoje programe na edukaciji kroz igru i kreativni dijalog uz stalnu interakciju i praktičan rad na sceni. Na taj način, umesto reprodukcije znanja koja je karakteristična za klasično obrazovanje, akcenat je na razvoju sposobnosti i veština kao i kreativnog promišljanja. Kroz interaktivna predavanja polaznici uče kreativni dijalog i usavršavaju se kroz praktičan rad.

Svi LekArtovi programi su dvosemestralni, a nastava se odvija prema rasporedu, uglavnom vikendom (subotom i nedeljom) i radnim danima, utorkom i četvrtkom u poslepodnevnim časovima. Svaka grupa ograničena je na 15 polaznika kako bi svima bila posvećena maksimalna pažnja.

LekArt edukativni centar omogućio je polaznicima da paralelno sa edukacijom dobiju i priliku da svoje veštine i znanja provere na sceni, pa su za sve polaznike na kraju svakog semestra organizovani javni časovi.

Program za decu i mlade

LekArt program za decu i mlade nudi priliku svima u uzrastu od 5,5 do 15 godina da razviju svoj talenat i zakorače u svet umetnosti.  Vaše dete sada ima priliku da otkrije sebe kroz umetnost, izražavajući se glumom kroz druge likove ili pevanjem  i nastupom na sceni. Bavljenjem ovakvim vidovima umetnosti, vaše dete će moći da se u potpunosti prepusti i izgradi samopouzdanje koje je vredna stvar u periodu odrastanja. Takođe, uz različite tehnike učenja i usvajanja novih znanja, vaše dete će raditi na koncentraciji, koja će mu pored rada u LekArt edukativnom centru, umnogome pomoći da ostvari uspehe i u školi i na drugim poljima.

U sklopu ovog programa deca se mogu odlučiti za neki od tri odseka. Saznaj više »

  • Gluma
  • Pevanje

Program za odrasle

Ovaj program omogućava vam da istražite svoju kreativnost i izgradite karijeru o kakvoj ste maštali. Bez obzira na to za koji program se odlučite, usvojićete vredne veštine koje će vam pomoći da se oslobodite od treme vezane za javni nastup, i da se na sceni ponašate potpuno prirodno. Tokom nastave koja se odvija po jedinstvenom planu i programu naučićete kako da funkcionišete u timu, podignete koncentraciju na viši nivo, steknete neophodno samopouzdanje i još mnogo toga.

Opredelite se za oblast u kojoj vidite sebe i ostvarite se u ulozi umetnika. Saznaj više »

  • Gluma
  • Pevanje

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.