Partneri i saradnici

Partneri uz koje pružamo polaznicima nove mogućnosti

Kako bi svojim polaznicima mogao da obezbedi najkvalitetniji program i mogućnost da svoj talenat i napredak prikažu široj publici, te tako svojim kreativnim radom ostave trag, LekArt edukativni centar sklopio je partnerstva s nekim od cenjenih umetničkih institucija i ustanova kulture.

eduTV

Rad polaznika i predavača LekArt edukativnog centra propraćen je i medijskim izveštavanjem na Obrazovnoj televiziji eduTV, a kroz praktičan rad na samoj televiziji, polaznici će moći da prikažu svoje veštine, steknu iskustvo u radu i prošire veštine.

Prva non-profit edukativna TV stanica u Srbiji – eduTV kroz svoje postojanje promoviše obrazovanje, kulturu i sve ono što čoveku pomaže da se razvija kao samosvesno, duhovno i kulturno biće. Raznovrsnim i poučnim emisijama i programom, eduTV edukuje i inspiriše svoje gledaoce, te kao takva predstavlja idealno mesto na kojem će polaznici LekArt edukativnog centra pokazati svoj talenat i rad.

Fakultet Savremenih Umetnosti

Fakultet Savremenih Umetnosti je jedan od prvih fakulteta scenskih i primenjenih umetnosti na ovim prostorima. Gotovo dve decenije rada i više od 1500 studenata koji su danas priznati umetnici na svetskom nivou, potvrđuju kvalitet ove prestižne visokoobrazovne institucije.

Kroz programe likovnih i dramskih umetnosti, dizajn i menadžment umetničke produkcije i medija, FSU okuplja umetnike budućnosti, čija kreativnost prevazilazi granice utvrđenih kodeksa u umetnosti. Pravo mesto na kom polaznici LekArt edukativnog centra mogu da nastave svoje usavršavanje kao profesionalni umetnici.

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.