Upiši se

Pokažite svoju kreativnost i razvijte talente

Novi mladi umetnici svoje prve korake u svetu glume, plesa  i pevanja započinju u LekArt edukativnom centru. To je mesto gde uče, razvijaju talente i postaju sve bolji, a u isto vreme uživaju i rade ono što najviše vole.

Vreme je da iskoristite te talente koji se kriju u vama.

Prijavite se »

Kako izgleda audicija?

Svake godine LekArt edukativni centar prima nove članove i organizuje audiciju. Pripremi se i pokaži svoj talenat!

  • Ako želiš da upišeš Glumu, pripremi monolog i recitaciju.
  • Ako želiš da upišeš Ples / Mjuzikl, dođi na prvi prodni čas.
  • Ako želiš da upišeš Pevanje, pripremi pesmu koju ćeš otpevati.

Koga tražimo?

LekArt je otvoren za sve koji žele da unaprede svoj talenat i steknu znanja koje će im omogućiti da se ostvare u ulozi umetnika.

Programi su prilagođeni uzrastu polaznika tako da se svima pruža prilika da u dinamičnoj atmosferi savladaju potrebne veštine za ispunjavanje zacrtanih ciljeva. Rad u malim grupama omogućava predavačima da posvete pažnju svakom polazniku i pomognu mu da pronađe i unapredi sebe i svoje umetničke veštine.

Šta dobijate?

Veštine koje ćete usvojiti u LekArtu omogućiće vam da se istaknete u vama omiljenoj oblasti. Nastavni plan i program osmišljen je tako da vam pored znanja pruža i prekopotrebna iskustva koja će vam pomoći da vrlo brzo pronađete svoje mesto među priznatim umetnicima.

Tehnike koje steknete tokom usavršavanja na LekArtu obezbediće vam da izrazite svoju kreativnost i vladate scenom puni samopouzdanja. Polaznici će naučiti kako da ojačaju svoju koncentraciju, razvijaju se individualno unutar grupe, i steknu osećaj odgovornosti u timskom radu.

Sertifikati i diplome kao garancija stečenih znanja

Usavršavanje na LekArtu, pored korisnih znanja, donosi vam vredne sertifikate i diplomu koja će predstavljati potvrdu stečenih veština. Polaznici LekArt edukativnog centra stiču pravo na dobijanje sertifikata već nakon tri meseca pohađanja pojedinog programa, dok se do diplome LekArt edukativnog centra dolazi po završetku programa, na kraju školske godine.

Ko može da se prijavi?

LekArt je otvoren za sve koji žele da pronađu sebe kao umetnika, razviju svoje talente i unaprede ih kompetentnim znanjem i veštinama. Programi su podeljeni tako da se svim polaznicima, bez obzira na njihove godine, nude najadekvatnija znanja iz određene oblasti. Na taj način, svaki polaznik razvija svoje individualne veštine radom u grupi sa svojim vršnjacima.

Programi su namenjeni svima koji imaju želju da se iskažu kroz određeni vid umetničkog izražavanja, bilo da se pripremaju za buduće profesionalne angažmane, umetničke ili neke druge fakultete, ali i za one koji samo žele da prošire svoja saznanja, nadograde kreativne potencijale i isprobaju se i potvrde na različitim poljima.

Opšta pravila centra

Upisom u LekArt polaznik je u obavezi da prva tri meseca ako su u pitanju programi mjuzikl, pevanje i gluma za mlade ili ceo semestar ako je u pitanju gluma za odrasle pohađa časove i reguliše članarinu, a nakon toga odlučuje da li će nastaviti svoje usavršavanje ili ne. Polaznici koji pohađaju određeni program tokom cele godine stiču uslov za dobijanje vredne diplome LekArt edukativnog centra dok polaznici koji pohađaju programe par meseci dobijaju sertifikate na kraju godine.

U toku školske godine polaznici imaju i dva javna  časa na pozorišnoj sceni. 

Prijavite se »

Popusti i specijalne pogodnosti:

  • Svaki izabrani program iz sekcija Programi za decu i mlade i Programi za odrasle je 50 evra;
  • Prvi izabrani program iz sekcija Programi za decu i mlade i Programi za odrasle plaća se u punom iznosu, dok je cena svakog sledećeg programa manja za 10%;
  • Polaznici iz iste porodice imaju pravo na 20% popusta ukupni iznos;
  • Svaki polaznik koji dovede novog člana u LekArtov edukativni centar dobija 50% popusta na jednu mesečnu članarinu;
  • Članarine se plaćaju od 1. do 10. datuma u mesecu.

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.