O Nama

Razvij svoje talente na pravi način

LekArt predstavlja jedinstvenu instituciju koja pomaže pre svega deci i mladima, ali i ostalima koji žele da se ostvare kroz umetnost. Osnivač LekArta je jedan od najtalentovanijih i najnagrađivanijih glumaca sa naših prostora – Branislav Lečić, koji će, kao predavač, omogućiti polaznicima da otkriju sebe i pronađu put ka uspešnoj karijeri.

Programi LekArta pružaju mogućnost svim zainteresovanima da, bez obzira na godine i prethodno obrazovanje i iskustvo, za godinu dana steknu sintetizovano znanje iz različitih kreativnih oblasti: glume i pevanja.

LekArt je bazirao svoje programe na edukaciji kroz igru i kreativni dijalog, uz stalnu interakciju i praktičan rad na sceni. Na taj način, umesto reprodukcije znanja, koja je karakteristična za klasično obrazovanje, akcenat je na razvoju sposobnosti i veština, kao i kreativnog promišljanja. Kroz interaktivna predavanja, polaznici uče kreativni dijalog i usavršavaju se kroz praktičan rad.

Brižljivo osmišljen program vode ostvareni umetnici, poznati kreativci i pedagozi.

  • Gluma i režija – vode inicijator i osnivač LekArta – glumac Branislav Lečić, glumac Janko Cekić i reditelj Dejan Janković;
  • Pevanje – vodi profesorka i dečiji muzički pedagog Jelena Marković Simonović; 

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.