Kako izgleda nastava?

Kako izgleda nastava?

Nastava na LekArtu osmišljena je tako da vam pruža mogućnost sticanja znanja iz različitih oblasti umetnosti, bez obzira na vaše prethodno obrazovanje i godine. Za godinu dana usavršićete svoje talente i naučiti mnogo, a napredak u vašem radu će biti primećen. Upravo to će vam obezbediti uspešnu karijeru u oblastima glume, režije i pevanja.

Celokupna nastava bazirana je na profesionalnoj edukaciji koja je oplemenjena igrom i kreativnim dijalogom, uz stalnu interakciju i praktičan rad na sceni. Kroz interesantne časove dobićete priliku da se umetnički izrazite i iskažete svoj talenat na sceni. Znanja koja steknete tokom pohađanja programa na LekArtu pomoći će vam da se pripremite za buduće profesionalne angažmane i prijemne ispite na umetničkim fakultetima.

Rad u malim grupama i posvećenost svakom polazniku

Nastava se odvija uglavnom vikendom. Svi programi su dvosemestralni, dok su grupe ograničene na maksimalno 15 polaznika, kako bi svakom bila posvećena potpuna pažnja.

LekArt želi da vam pruži mogućnost da svoje veštine i stečena znanja proverite u praksi: na sceni i pred kamerama. Zbog toga sastavni deo programa čine praktične vežbe i javni nastupi na kojima polaznici pokazuju svoje umeće i napredak koji su postigli.

Vaši predavači – vodeći stručnjaci u svojim oblastima

Svaki LekArtov program pažljivo je kreiran kako biste što temeljnije mogli da nadogradite svoje kreativne potencijale i isprobate se na različitim poljima.

 

U tome će vam pomoći ostvareni umetnici, poznati kreativci i pedagozi. Priznati umetnici, pored znanja i iskustva, iza sebe imaju i uspešne karijere, kao i pedagoške tehnike uz pomoć kojih polaznicima prenose znanja.

  • Branislav Lečić  predavač na programu Gluma za odrasle
  • Jelena Marković Simonović– predavač na programu Pevanje za decu i odrasle i Tehnike glasa
  • Dejan Janković  predavač na programu Gluma za decu i odrasle, Multimedijalna režija i Istorije pozorišta
  • Janko Cekić  predavač na programu Gluma za tinejdžere i odrasle i Scenskog govora
  • Milica Gutović – predavač na programu Mjuzikl i Scenski pokret
  • Milica Petrović – predavač na programu Gluma pred kamerom

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.