Pevanje za odrasle

Pevanje za odrasle

Program Pevanje u LekArt edukativnom centru je namenjen polaznicima starijim od 15 godina, koji se nalaze na početku svoje muzičke karijere, žele profesionalno da se bave pevanjem, ali i za one koji uživaju u pevanju i žele svoju ljubav da pretvore u hobi.

Na ovom programu moći ćete da usavršite svoje glasovne sposobnosti na profesionalan način, a istovremeno da razvijate talenat u pravcu svojih interesovanja i u žanrovima koji vas inspirišu. Na taj način moći ćete da ‘’otključate’’ i ‘’otvorite’’ svoj glas, a samim tim i da sa povežete sa svojim unutrašnjim bićem.

Pevanje-za-odrasle

Šta dobjate?

  • Oslobađanje glasa tehnikom disanja koja ima višestruku korist;
  • Tehnike pevanja;
  • Razumevanje dela koja se izvode;
  • Razvijanje samopouzdanja pri scenoskom nastupu
  • Rad sa grupom na sceni kroz obavezne javne časove LekArt edukativnog centra
  • Gostovanja na različitim kulturnim manifestacijama, festivalima i koncertima;
  • Priprema za ispite u muzičkim školama i akademijama;
  • Priprema za različita vokalna izvođenja.

Kako izgleda program?

Na ovom programu naučićete kako da upravljate svojim glasom, proizvedete čiste tonove i unesete emociju u svoje izvođenje. Kroz različite tehnike pronaćićete svoj autentični izraz i pripremiti se za javne nastupe bez treme i nesigurnosti.

Putem učenja muzike i pevanja moći ćete bolje da upoznate sebe, svoje želje, strahove, sumnje, mogućnosti i šanse da realizujete svoje snove.

Program vam nudi dve mogućnosti praćenja časova: kroz grupni ili individualni rad sa predavačem.

Vaš predavač: Jelena Marković Simonović

Jelena Marković Simonović je rođena u Kruševcu 1988. godine, gde je završila osnovno i srednje muzičko obrazovanje. Osnovne akademske, kao i master studije, završila je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu (instrumentalni odsek-klavir). Nakon muzičke akademije, zavšava još jedne master studije: Teoriju umetnosti i medija (interdisciplinarni smer na Univerzitetu Umetnosti u Beogradu). Usavršavala se na majstorskim kursevima klavira kod profesora Klausa Šildea, Lesli Majkla, Mirjane Šuice Babić, Aide Gavlilove i Mirjane Rajić. Dobitnica je više nagrada u solo kategoriji. Nastupala je kao solista i kao član kamernih sastava na koncertima širom Srbije. Poseduje dugogodišnje iskustvo pevanja i nastupanja sa različitim horovima, rada u studiju sa polaznicima i pripreme desetine nastupa u velikim salama i na pozornicama.  Radila je kao profesor klavira u muzičkoj školi “Petar Ilić” u Aranđelovcu, a trenutno u muzičkoj školi “Josif Marinković” na Vračaru i kao muzički pedagog i predavač tehnike glasa u Lekart edukativnom centru. Posebnu pažnju u svom radu sa decom posvećuje pripremi za javni nastup i oslobađanju od treme. U dosadašnjoj pedagoškoj karijeri je sa svojim đacima ostvarila zapažene rezultate osvojivši preko 80 nagrada na republičkim i međunarodnim muzičkim takmičenjima. Jelena je već 6 sezona u Lekart centru.

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.