FAQ

Najčešće postavljana pitanja

  • Kom uzrastu su namenjeni programi u LekArt edukativnom centru?

Programi u edukativnom centru LekArt namenjeni su deci, mladima i odraslima. Programi za decu i mlade su gluma, pevanje i mjuzikl , dok su programi za odrasle gluma, mjuzikl i pevanje.

  • Da li polaznici imaju prilike da nastupaju?

Polaznici u okviru LekArt edukativnog centra tokom jedne sezone rada imaju dva obavezna javna časa na kojima pokazuju stečeno znanje. Tokom godine centar shodno mogućnostima organizuje: gostovanja na televiziji, nastupe i predstave polaznika van centra, pripreme za takmičenja, upućuje polaznike na kastinge i na razne vidove saradnje sa medijima i agencijama.

  • Da li su diplome LekArt edukativnog centra validne?

LekArt edukativni centar pruža mogućnost edukacije iz oblasti umetnosti u klasama priznatih umetnika, u vidu dodatne edukacije koja se odvija na godišnjem nivou, uglavnom vikendom. Programi LekArt edukativnog centra bazirani su na iskustvu i praksi priznatih umetnika, koji svojim znanjem pomažu polaznicima da oslobode talenat i pripreme se za javni nastup. Provera znanja vrši se direktno na tržištu, na kastinzima i putem drugih poslovnih opcija, ukoliko je polaznik voljan da se profesionalno bavi umetnošću koju je izabrao.

  • Da li časove drže predavači koji su na promotivnim fotografijama LekArt edukativnog centra?

Svi predavači u LekArt edukativnom centru koji se nalaze na promotivnim fotografijama su i nosioci programa. Svi oni drže časove prema naznačenom rasporedu, uz mogućnost organizovanja zamene zbog poslovnih obaveza, što je uglavnom retkost. Princip je da se časovi ne otkazuju, već da svaki predavač organizuje adekvatnu zamenu, takođe stručnjaka iz oblasti u kojoj predaje.

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.