Pevanje za decu

Pevanje za decu

Program Pevanje za decu u LekArt edukativnom centru namenjen je polaznicima uzrasta od 5,5 do 12 godina.

Bez obzira na to da li prvi put učite pevanje, ili ste već razvili svoj glas, uz pomoć i podršku nastavnika usavršićete svoje vokalne sposobnosti, naučiti kako da iskoristite pun potencijal svog glasa, i steći iskustvo u scenskom nastupu.

Šta dobijate?

  • Pravilnu postavku tela
  • Vežbe disanja
  • Vežbe sluha i intonacije
  • Veštine fraziranja
  • Vrhunsku pevačku dikciju
  • Rad u malim grupama ili individualno
  • Oslobađanje od treme
  • Upoznavanje sa pevačkom opremom i pravilno korišćenje mikrofona
  • Iskustvo u scenskom nastupu

Kako izgleda program?

Učenjem pevanja odmalena, deca i mladi bolje upoznaju sebe, svoje želje, strahove, sumnje, mogućnosti i šanse da realizuju svoje snove. Muzika nas pokreće, daje polet i motivaciju da lakše premostimo sve životne prepreke.

Zbog toga je LekArt kreirao program za nadarene sluhiste, na kom ćete razviti svoj talenat, naučiti kako da upravljate svojim glasom i oslobodite umetničku energiju koja se krije u vama.

Program vam nudi dve mogućnosti praćenja časova: kroz grupni ili individualni rad sa predavačem.

Vaš predavač: Jelena Marković Simonović

Jelena Marković Simonović je rođena u Kruševcu 1988. godine, gde je završila osnovno i srednje muzičko obrazovanje. Osnovne akademske, kao i master studije, završila je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu (instrumentalni odsek-klavir). Nakon muzičke akademije, zavšava još jedne master studije: Teoriju umetnosti i medija (interdisciplinarni smer na Univerzitetu Umetnosti u Beogradu). Usavršavala se na majstorskim kursevima klavira kod profesora Klausa Šildea, Lesli Majkla, Mirjane Šuice Babić, Aide Gavlilove i Mirjane Rajić. Dobitnica je više nagrada u solo kategoriji. Nastupala je kao solista i kao član kamernih sastava na koncertima širom Srbije. Poseduje dugogodišnje iskustvo pevanja i nastupanja sa različitim horovima, rada u studiju sa polaznicima i pripreme desetine nastupa u velikim salama i pozornicama.  Radila je kao profesor klavira u muzičkoj školi “Petar Ilić” u Aranđelovcu, a trenutno u muzičkoj školi “Josif Marinković” na Vračaru i kao muzički pedagog i predavač tehnike glasa u Lekart edukativnom centru. Posebnu pažnju u svom radu sa decom posvećuje pripremi za javni nastup i oslobađanju od treme. U dosadašnjoj pedagoškoj karijeri je sa svojim đacima ostvarila zapažene rezultate osvojivši preko 80 nagrada na republičkim i međunarodnim muzičkim takmičenjima. Jelena je već 6 sezona u Lekart centru.

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.