Program za odrasle

Ostvari se u ulozi umetnika

Program LekArt edukativnog centra za odrasle namenjen je svima koji žele da se kroz glumu, ples ili pevanje ostvare u ulozi umetnika. Svi stariji od 15 godina sada imaju idealnu priliku da razviju svoj talenat i steknu znanja pomoću kojih će kasnije moći da nastave svoje profesionalno usavršavanje.

Bez obzira na to za koji program se odlučite, usvojićete vredne veštine koje će vam pomoći da se oslobodite od treme pred javni nastup, i da se na sceni ponašate potpuno prirodno. Tokom nastave koja se odvija po jedinstvenom planu i programu, naučićete kako da funkcionišete u timu, podignete koncentraciju na viši nivo, steknete neophodno samopouzdanje i još mnogo toga.

Priznati predavači koji su stručnjaci u svojim oblastima preneće vam prekopotrebno znanje, ali i njihova vredna iskustva koja su sticali tokom uspešnih karijera. Na programima se posebna pažnja poklanja svakom polazniku, tako da ćete svi biti u prilici da zadržite svoju jedinstvenost i nadogradite tačno one veštine koje su vam potrebne da biste pokazali sav umetnički potencijal.

Upoznajte osnovne tehnike glume

Ovaj program osmišljen je za sve polaznike starije od 15 godina koji žele da se upoznaju sa osnovnim tehnikama glume kao profesije.

Na ovom programu imaćete priliku da uz stručnost predavača Branislava Lečića steknete ona iskustva koja nisu implementirana u formalno glumačko obrazovanje na akademijama, a to su osnovne tehnike pozorišne režije i avangardnih praksi Bertolta Brehta, Jeržija Grotovskog i Euđenija Barbe. 

Nastava se nadopunjuje masterclass radionicama iz raznovrsnih scenskih/filmskih veština, poput mačevanja, jahanja, scenskih borbi, klovnovske umetnosti, glume pred kamerom, kao i osnovama pozorišne režije, dramaturgije i neverbalne komunikacije.

Saznaj više >>

Za sve buduće profesionalne pevače

Za sve polaznike starije od 15 godina koji žele profesionalno da se bave pevanjem, ovo je idealan program. Tokom nastave moći ćete da usavršite svoje glasovne sposobnosti na profesionalan način, a istovremeno da razvijate talenat u pravcu svojih interesovanja i u žanrovima koji vas inspirišu.

Uz savete Jelene Jovović naučićete da upravljate svojim glasom i proizvodite čiste tonove. Izgubićete strah od javnih nastupa i steći neophodno samopouzdanje uz koje ćete uspeti da realizujete sve svoje snove.

Saznaj više >>

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.