Program za decu i mlade

Mašta može svašta: Kako da usmerite svoje dete da se kreativno izrazi?

Primetili ste da vaše dete ima sklonosti ka umetnosti i svako malo ga zatičete kako crta, boji, izvodi monologe pred ogledalom i imitira svoje omiljene likove iz crtanih filmova? Ili pak deluje stidljivo i kao da mu treba podsticaj da izrazi svoja interesovanja? Pomozite mu da se oslobodi, da razvija svoje talente i otkrije one koje nije ni znalo da postoje. LekArt edukativni centar je pravo mesto za to.

Deca

U LekArt edukativnom centru vaše dete ima priliku da istraži sebe kroz umetnost, izražavajući se glumom kroz druge likove, bojicama i četkicom uz paletu boja ili plesom i nastupom na sceni. Bavljenje ovakvim vidovima umetnosti vaše dete će moći da se u potpunosti prepusti i izgradi samopouzdanje koje je vredna stvar u periodu odrastanja. Takođe, uz različite tehnike učenja i usvajanja novih znanja, vaše dete će raditi na koncentraciji koja će mu pored rada u LekArt edukativnom centru, u mnogome pomoći da ostvari uspehe i u školi i na drugim poljima.

Istraživanje sveta kroz glumu

Lekart3Program glume u LekArt edukativnom centru namenjen je deci i mladima uzrasta od 5 do 15 godina koja kroz dramsku umetnost imaju priliku da probude maštu u sebi, istraže karakteristike različitih likova i kroz glumu dođu do samospoznaje. Negujući radoznali duh deteta, gluma će na pravi način podstaći vaše dete da se razvija u zrelu i samosvesnu osobu, kao i da nauči kako da se izrazi na najbolji način.

Pored toga što će moći da nauči osnovne dramske tehnike i glumačke veštine, vaše dete će kao polaznik glume u LEC ovladati veštinama koje će mu pomoći u učenju, poboljšaće koncentraciju i naučiti kako da razdvaja bitno od nebitnog. Sve ovo moći će da primeni praktično i u drugim oblastima, te tako pruži svoj maksimum i postigne uspeh na svim poljima.

Saznajte više >>

Razvijanje tela i kreativno izražavanje kroz ples/mjuzikl

Ako vaše dete ima između 6 i 15 godina i obožava da skakuće, igra i pleše uz sebi znanu koreografiju, upišite ga na program Ples/mjuzikl za decu i omogućite mu da razvija svoj osećaj za ritam i motoriku. Na ovom programu vaše dete će naučiti osnove osnove različitih plesnih žanrova kao što su džez balet, step, kao i da stekne veštine ponašanja i kretanja na sceni.

Kroz plesanje u grupi, vaše dete će razvijati timski duh i osećaj za orijentaciju, a ovakva fizička aktivnost dokazano pozitivno utiče na pravilan razvoj tela u periodu odrastanja. Tako će vaše dete moći da se izrazi na kreativan način, a uz to stekne dobru kondiciju, socijalne i druge veštine.

Saznajte više >>

 

 

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu kliknite ovde.