Gluma za tinejdžere

Postani glumac koji će praviti razliku

Ukoliko želite da steknete veštine koje će vam omogućiti da se pridružite malom, ali odabranom društvu, koje je uspelo da se ostvari u oblasti glume, LekArtAcademy je pravo mesto za vas.

Gluma važi za jedno od najlepših zanimnja, i iz tog razloga u ovoj oblasti mesta ima samo za one koji poznaju vrhunske dramske tehnike na sceni. Tokom usavršavanja na LekArtAcademy, usvojićete upravo ona znanja koja su vam potrebna da biste na filmskom platnu i daskama koje život znače ostavili dubok trag.

1 (1)

Šta dobijate?

  • Unapređenje svog talenata kroz kreativno osmišljen program
  • Iskustvo i samopouzdanje kroz rad na realnim zadacima
  • Usavršavanje uz iskusne dramske umetnike i proverene predavače
  • Mogućnost da se kompletno formirate kao glumac koji će biti spreman da odgovori na sve profesionalne zahteve
  • Veštine koje će vas učiniti sigurnim na sceni i pomoći vam da ostvarite karijeru o kojoj ste oduvek maštali
  • Znanja koja će vas na najbolji način pripremiti za nastavak školovanja na nekom od umetničkih fakulteta
  • Posebne pogodnosti za buduće studente Akademije lepih umetnosti i multimedija
  • Diplomu LekArtAcademy kao garanciju stručnosti i veština

Kako izgleda nastava?

Program dramskih umetnosti sastoji se od četiri predmeta na kojima ćete steći sve neophodne veštine za uspešnu glumačku karijeru. Osnovni i obavezni predmet Gluma traje tokom cele školske godine, dok su ostali predmeti (Scenski pokret, Tehnike glasa i scenski govor, Scenske igre i akrobatika) organizovani u trajanju od dva meseca.

Kako biste stekli neophodno iskustvo i samopouzdanje na sceni, LekArtAcademy pruža vam šansu da učestvujete na javnim časovima i isprobate u praksi sve ono što ste naučili na predavanjima. Javni časovi organizovaće se u Ustanovi kulture „Palilula”, gde se održava i celokupna nastava ovog programa. Veoma je važno napomenuti da će na tim javnim časovima biti prisutni i priznati dramski umetnici i predavači sa Akademije lepih umetnosti i mulitimedija, koji će pratiti rad budućih studenata glume.

Započnite uspešnu karijeru uz iskusne predavače

Rad u malim grupama pružiće vam priliku da sa mentorom provedete dovoljno vremena tokom koga ćete raditi na individualnim veštinama. Na taj način LekArtAcademy omogućava svakom polazniku da razvije svoje talente i postane jedinstven umetnik, koji će se mnogo brže istaći u odnosu na konkurenciju.

Velika pozorišna i filmska imena pomoći će vam da se podjednako dobro pripremite za različite žanrove i ispunite najstrože kriterijume glumačke profesije.

Razvijte svoje talente i zakoračite u svet umetnosti.
Upisni rok je u toku. Da saznate sve o upisu kliknite ovde.